featured-otvaranje-turska-posta-2016

НУ Завод за заштита на спомениците на културата и музеј Струмица, по повод годишницата од осамостојувањето на Република Македонија, се приклучува на акцијата “Бела Ноќ”.

По тој повод на 07.09.2016 година во 20:00 часот ќе биде отворена постојаната поставка во Турската Пошта во Струмица.

Повелете на отварањето!

otvaranje-turska-posta-2016